Maisto technologijos katedra

DSpace/Manakin Repository

Maisto technologijos katedra

Naujausios publikacijos

  • -, - (2018-03-06)
    Šie baigiamojo darbo rengimo nurodymai skirti Kauno kolegijos studijų programų: Maisto technologija (valstybinis kodas 653E43001) ir Maisto sauga ir kokybė (valstybinis kodas 653E43002) diplomantams, rengiantiems koleginių ...
  • Džiaugytė, Rosita; Juškevičiūtė, Erika; Brazauskas, Tomas (2010-05-12)
    Karštai rūkytų dešrų gamyboje naudojama daug įvairių priedų. Jie pagerina produkto technologines ir juslines savybes, prailgina vartojimo terminą. Vienas iš prieštaringiausiai vertinamų priedų - E 621 (mononatrio glutamatas). ...

Ieškoti DSpace


Išplėsta paieška

Naršyti

Mano paskyra